Hirdetés

Transformers 4 - Teljesen új szereplőkkel?

|

Egyre csak jönnek és jönnek a Transformers negyedik részét célzó találgatások, kis rosszmájúsággal azt mondhatnánk, hogy még a csapból is Michael Bay folyik.

Hirdetés

A Paramount-nak egyértelműen jót tesz, ha beszélnek a Transformers franchise-ról és a legutóbbi hírek is nekik kedveznek, hiszen mint megtudtuk, Michael Bay további két Transformers filmre írt alá, cserébe elkészítheti a Pain & Gain című fekete humorral átitatott vígjátékot Dwayne Johnson-nal és Mark Wahlberg-gel a fedélzeten. Ám ez még nem minden! Sokan találgatták, hogy Shia LaBeouf és a két random eyecandy (Megan Fox és Rosie Huntington-Whiteley) visszatér-e, de a legfrissebb álláspont szerint az eddigi Transformers trilógiából senkit sem láthatunk majd viszont Optimuson és Űrdongón kívül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.