Hirdetés

Transformers 4 – Új robotok

|

Kétes érzelmekkel közeledünk a Transformers-széria legújabb része felé, és a hírek alapján Bay új nézőpontot igyekszik létrehozni a robotok körül. Legfrissebb hírek szerint nem csak a stábot cserélik le, de az alakváltó masinák többségét is.

Hirdetés

Brian Goldner vezérigazgató a UBS Best Of America’s 2012 Conference keretein belül beszélt a készülő Transformers 4-ről, valamint leleplezte a film új placeholder logóját, amit fent láthattok. Goldner elmondta, hogy a 3. rész játékeladásai meglehetősen gyérek voltak, amit valószínűleg az okozott, hogy a rajongók már az első két részt követően felvásárolták kedvenc robotjaikat. A harmadik rész nem hozott sok új alakváltót a stábba, ám ezen most változtatni fognak.

A tervek szerint a Transformers 4 új robotok új történetét fogja elmesélni, így a Hasbro kiadhat új játékokat, amik fellendítik a forgalmát. A sztori szempontjából jól jöhet a vérfrissítés, csak az adhat okot az aggodalomra, hogy a film elsődleges hírforrása egy játékgyár vezérigazgatója. Enyhén pénz szaga van a dolognak, talán jobban, mint eddig bármikor, és félő, hogy a film rovására fog ez menni. A film 2014. Június 24-ére van kiírva, kíváncsian várjuk, milyen híreket hoz a szél!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.