Hirdetés

Nézd meg velünk premier előtt a Transformers: Az utolsó lovagot!

|

Szeretnél páros belépőt nyerni a Transformers: Az utolsó lovag premier előtti vetítésére és megnézni, hogy ezúttal mi történik Optimusékkal? Ha igen, akkor gyere és játssz velünk!

Hirdetés

Az utolsó lovag átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimus Fővezér nincs többé. A jövő megmentésének kulcsa a múlt titkaiban rejlik, a világ megmentése pedig Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock) kezében van. 

Hirdetés

A június 23-án megjelenő Transformers: Az utolsó lovag egy látványos akcióbombának ígérkezik Michael Bay vezényletével, így bizonyára ti is kíváncsiak vagytok rá, főleg ha a korábbi részeket is kedveltétek. A Puliwood és a UIP-Duna Film közös játékában premier előtt nézhetitek meg az új Transformerst, ráadásul párotokkal együtt, ugyanis 5 db páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik június 20-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (segíthet a trailer): 

- Hogy hívják a T-Rexre hasonlító robotot?

A megfejtéseket a nyeremenyjatek@puliwood.hu-ra várjuk "Transformers" jeligével. A premier előtti vetítés 2017. június 21-én lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). NEM feltétele a játéknak, de megköszönjük, ha megosztjátok ezt a posztot Facebookon és lájkoljátok az oldalunkat is. Köszönjük és sok sikert kívánunk! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.