Hirdetés

Transformers: Az utolsó lovag - Minden eddiginél látványosabb az utolsó előzetes

|

Űbervagány lett a Transformers: Az utolsó lovag mozi utolsó, nemzetközi előzetese.

Hirdetés

Rohamosan közeleg Michael Bay most már tényleg utolsó robotos kalandja, a Transformers: Az utolsó lovag, mely az eddigi előzetesek alapján az elődeinél egy sokkal elborultabb és akciódúsabb film lesz, sőt, Optimusz ezúttal az ellenlábasok oldalát erősíti majd. Vagyis a tét hatalmasabb mint valaha, a világ sorsa pedig ezúttal egy maroknyi ember és transformer kezében van, úgyhogy nem a legjobbak a kilátások. Hogy ezt a stúdió is nyomatékosítsa, kiadtak egy új kedvcsinálót, mely rengeteg új és látványos jelenetet tartalmaz.

Hirdetés

A Transformers: Az utolsó lovag 2017. június 23-án érkezik a mozikba, a főszerepben pedig visszatér Mark Wahlberg, de feltűnik mellette Laura Haddock, Sir Anthony Hopkins, John Goodman, Stanley Tucci, Santiago Cabrera, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson, Isabela Moner, John DiMaggio, Ken Watanabe és Peter Cullen is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.