Hirdetés

Készen van Arnold Schwarzenegger és Eddie Murphy vígjátékának forgatókönyve

|

Az Ikrek folytatásában egy még különösebb testvérrel bővül az így is fura testvérpáros.

Hirdetés

Régóta készül már a Hármasikrek, Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito 1988-as Ikrek című vígjátékának folytatása. A csavar az új filmben az lesz, hogy kiderül a párosnak van egy harmadik testvére, akit Eddie Murphy fog alakítani.

Hirdetés

2015 környékén úgy tűnt, hogy megállt a projekt fejlesztése, de most Arnold Schwarzenegger izgalmas bejelentésekkel szolgált. A színész szerint nem csupán a forgatókönyv készült el, hanem Eddie Murphy hivatalosan is aláírt a szerepre.

Ezek alapján a forgatásra is hamarosan sor kerülhet, habár rendező még nem áll a projekt élén. Az biztos, hogy Schwarzenegger először a nyáron forgó Terminátor 6-tal fog foglalkozni, de utána indulhat a mókázás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.