Hirdetés

Folytatást kap a Trollok

|

Justin Timberlake (a magyar változatban Bereczki Zoltán) beénekelte és táncolta magukat a szívünkbe az első Trollok animációs filmmel, amely ennek folyományaként akkora siker lett, hogy a DreamWorks természetesen rábólintott a folytatásra is.

Hirdetés

Kellemes kis egyszeri szórakozás volt a Trollok, amelynek legfőbb erőssége a dalbetétek és a szinkron volt (az eredeti és hazai egyaránt), hiszen a saját fülünkkel tapasztaltuk meg, hogy Bereczki Zoltán és színésztársai mennyi energiát fektetettek bele a magyar változatba. 

Hirdetés

A Thomas Dam játékfiguráin alapuló DreamWorks animációs film akkora siker lett (cuki, éneklő, színes figurák táncikálnak, mit vártatok?), hogy nem lehetett kétséges az újrázás, amit a DreamWorks Animation és a Universal Pictures most annak rendje és módja szerint be is jelentett. A Trollok 2 a terveik szerint 2020. április 10-én jelenik meg és természetesen a főbb szerepekben visszatér Justin Timberlake (Ágas), valamint Anna Kendrick (Pipacs) is. 

A Trollokat Mike Mitchell és Walt Dohrn (Szuper felsőtagozat, Shrek a vége, fuss el véle) rendezte Erica Rivinoja (Derült égből fasírt 2) forgatókönyve alapján, de az ő visszatérésükről nem szólt a hivatalos közlemény. Mivel az első rész 340 millió dollárt szedett össze globálisan, nem várunk kevesebbet a folytatásól sem, főleg ha sikerült Timberlake-nek ismét összehoznia egy olyan fülbemászó dallamot, mint a "Can't stop the feeling". 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.