Hirdetés

Új karakterek tűnnek fel a Trónok harca 7. évadában

|

A legfrissebb casting-felhívások szerint kilenc új karakter biztosan tiszteletét teszi a Trónok harca várva várt folytatásában.

Hirdetés

Az HBO sikersorozata, a Trónok harca előző évadai esetében ilyenkor már nagyban zajlott a forgatás, ám idén egy kicsit megváltoznak a dolgok. A hálózat megerősítette, hogy a gyártás a szokástól eltérően később veszi kezdetét, hisz a tél végre megérkezett Westerosba, így egy kicsit hűvösebb időjárást igényelnek a jelenetek. A műsor jövő nyáron tér vissza, aminek történetéről és újdonsült karaktereiről nagyon keveset tudunk egyelőre; ugyebár még a könyvsorozat hatodik darabja, a Winds of Winter is készülőben van George R. R. Martin jóvoltából. Egy casting-felhívás kedvez most kicsit a rajongóknak a rengeteg kérdés közepette, ami a folytatásba érkező új szereplőket segít némileg megismerni. 

Hirdetés

Tábornok: 40-55 év közötti fehér színészt keresnek ezen magas rangú katonatiszt szerepére, brit irodalmi akcentussal. Ezt az akcentust tipikusan Királyvárban használják leginkább a sorozatban. Szeptember 6-tól kezdődően egy héten át lesz rá szükség. 

Pap: 60-as éveiben jár, erkölcsi felhatalmazású, komoly férfi, akinek szerepére egy fehér színészt keresnek brit irodalmi akcentussal és karakteres arccal. Szeptember 22-től egy hétig forgatnak vele. 

Harcos: 35-45 év közötti fehér színész, vagyis nem valószínű, hogy dothraki harcos lenne. Egy olyan embert keresnek, aki ért a harchoz és nem túl kiművelt az angol akcentusa, valamint jelentős mennyiségű párbeszéd sem okoz számára gondot. Bárki is kapja a szerepet, neki valamivel több feladata lesz, ugyanis egész októberben forgatni fog.

Kapuőr: 20-as éveiben járó karakter, aki egy magabiztos, karakteres, egyenes beszédű északi legény, nagyon komoly jelenetekkel. Szerepére egy intelligens, karizmatikus, de egyben szellemes színészt keresnek, akire október közepétől november közepéig lesz majd szükség. 

Városi őr: 30-as éveiben járó, brit irodalmi akcentussal beszélő karakter, aki a leírás szerint elkap egy gyanúsan festő embert éjszaki őrsége közben. Október közepén egy hétig forgat majd. 

Kereskedő: 40-es éveiben jár, aki elmegy egy fogadóba valamelyik forgalmas estén. Egyáltalán nem harcol, a producerek pedig nyitottak bármilyen etnikumú színész jelentkezésére, ami arra utalhat, hogy ez a karakter valahonnan Essosból, vagy egy eddig felfedezetlen területről származik. November első hetén forgatnak vele. 

Kedves hölgy: a szokásos meztelenkedés ezúttal sem marad el. Ez a karakter egy kurtizán, a színésznőnek kötelező lesz teljesen meztelenre vetkőznie. A fizikai megjelenése és etnikuma a kereskedőhöz hasonlóan itt is teljesen mindegy, nincs csatolva a szerephez fizikai leírás. Október elején lesz rá szükség egy hét erejéig. 

Fiatal lord: 20-as éveiben járó, fehér bőrű, magas és jóképű karakter brit irodalmi akcentussal, akivel szeptember 20-tól vesznek fel jeleneteket egy hétig. 

Hadnagy: szintén egy 20-as éveiben járó karakter, akit "sportos, fizikailag alkalmas, fegyelmezett harcosként" írtak le. Ez a karakter valószínűleg egy dothraki, hiszen közel-keleti származású színészt keresnek a szerepre, akire több napon át is szükség lesz szeptember és november közepe között. 

A Trónok harca 7. évadának forgatása ezek szerint hamarosan kezdetét veheti; tartsatok velünk továbbra is, hogy ne maradjatok le a legfrissebb hírekről a folytatást illetően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.