Hirdetés

Az eddigieknél is brutálisabb évadot ígér a Trónok harca színésznője

|

Vérfürdővel nem spórol a sorozat záró évada.

Hirdetés

Sophie Turner az amerikai IGN-nel beszélgetett az HBO zászlóshajójának számító Trónok harca utolsó évadáról, ahol többek között arra is utalt, hogy az általa alakított Sansa Stark szerepe a korábbiakhoz képest sokkal inkábbakció köré fog épülni. A karakter egyértelműen a teljes széria egyik legnagyobb és legjobban látható fejlődésén ment keresztül, akire elmondása alapján a színésznő mindig is harcosként tekintett, ám a nyolcadik szezonban valóban megmutatja a nézőknek ezt az oldalát.

Hirdetés

"Én mindig is láttam valamiféle harcost Sansában, még akkor is, ha mások ezt kevésbé érezték. Megállás nélkül tanult és újabbnál újabb élethelyzetekbe kóstolt bele az évek során, ami abban válik nyilvánvalóvá, hogy egy harcos lett belőle. Nagyon elégedett voltam, amikor eljutottunk ehhez a ponthoz, hihetetlenül boldog vagyok a történetével."

A karaktere mellett Turner az utolsó évad hatalmas tétjeiről is ejtett néhány szót, amely az eddigieknél még több halállal és vérfürdővel jár majd:

"Mindenki összefog annak érdekében, hogy felvegyék a harcot a közelgő fenyegetéssel, azonban rengeteg feszültség alakul ki a kisebb csoportok között is, akik az általuk jónak vélt ügy érdekében küzdenek. Ez a Trónok harca, tehát értelemszerűen sokkal véresebb lesz minden eddiginél, még több halállal és érzelmi alapú kínzással."

A Trónok harca 8. évada valamikor 2019-ben debütál az HBO műsorán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.