Hirdetés

A Trónok harca showrunnerei elárulták hány részből fog állni az utolsó évad

|

Eddig csak pletykák terjengtek róla, de most a Trónok harca sorozat fejesei is megerősítették, hogy hány epizódra számíthatunk a 8. évadban.

Hirdetés

Nins már messze a Trónok harca vége és ezt a finálét nem fogják túl hosszúra nyújtani a készítők. Mikor a tavalyi 6. évad a végéhez közeledett a sorozat showrunnerei, David Benioff és D.B. Weiss arról beszéltek, hogy szerintük már csak 13 epizód van hátra a történetből. Egyedül az volt kérdés, hogy ezek a részek milyen arányban oszlanak el a hátralévő két évad során.

Hirdetés

Most közel egy év elteltével a dolgok kezdik felvenni végső formájukat. A napokban kiderült, hogy a 7. évad a nyár közepén mutatkozik be az HBO-n és mindössze hét epizódból fog állni. Most Benioff és Weiss azt is megerősítették, hogy tartják magukat a korábban jósolt 13 részhez és a jövőre érkező 8. és egyben utolsó évad mindössze 6 epizódot számlál majd.

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy csupán 13 órányi Trónok harca van hátra, de túlságosan hosszú részekre így sem számíthatunk. A sorozat eddigi leghosszabb epizódja a 6. évad fináléja, ami 69 perces volt. Hallottunk arról pletykákat, hogy az HBO szériája egy nagyszabású mozifilmmel érhet véget, de a showrunnerek nem rajonganak túlságosan az ötletért, hiszen 8 éves munkájukat nem szívesen zárnák le egy egészen más médium keretein belül.

Mielőtt elérkeznénk az utolsó évadhoz még előttünk áll a 7. szezon, ami annak ellenére, hogy kevesebb epizódot tartalmaz majd a megszokottnál, a hét epizódos évad elkészítése közel ugyan annyi időbe telt, mint a korábbi 10 részes szezonoké, így valószínűnek tartjuk, hogy valami grandiózussal készülnek idén Benioffék.

A Trónok harca 2017. július 16-án tér vissza a TV képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.