Hirdetés

Trónok harca - Itt az ideje Gendry visszatérésének!

|

A Gendry-t megformáló Joe Dempsie reménykedik benne, hogy karaktere visszatér még a Trónok harcában, alig várja, hogy újra a szerepbe bújhasson.

Hirdetés

Csak nyugalom, semmi spoiler! Szó nincs arról, hogy lelőttük volna a nagy fordulatot, miszerint Gendry visszatér. Nem, dehogyis. Sőt, egyáltalán nem biztos, hogy látjuk-e még a karaktert a Trónok harca visszalévő 13 epizódjában. Habár a karaktert megformáló Joe Dempsie szerint már épp itt lenne az ideje Gendry visszahozatalának, reménykedve várja, hogy visszatérhessen a szerepbe.

Hirdetés

A westerosi fantasy-eposz előző szezonja simán megkaphatná a "Nagy visszatérések évada" képzeletbeli címet, ugyanis Gendry-t leszámítva szinte valamennyi rég nem látott, még életben lévő népszerű szereplő (s egy-két halott is) visszatért. Többségük sajnos, ahogy azt a sorozattól már megszokhattuk, csak azért, hogy ezúttal végső búcsút intsünk nekik. Mindenesetre Gendry kimaradt a visszatérők garmadájából, habár rengeteg rajongó várja már tűkön ülve az egykori Robert Baratheon király fattyú fiának újbóli feltűnését. Hiszen okkal feltételezhetjük (mivel ez a Trónok harca), hogy van még az ő karakterében egy s más.

S nem csak mi, rajongók, hanem a karaktert megformáló Joe Dempsie is úgy gondolja, hogy Gendry-nek még helye lenne a sorozatban. Noha nem tud semmit arról, hogy lesz-e még szerepe a karakterének a sorozatban, ám szívesen visszatérne a szerepbe, sőt reménykedve várja a show készítőinek telefonhívását, árulta el a Digital Spy-nak:

Ugyanúgy a sötétben tapogatózok, mint bárki más. Ugyanakkor azt gondolom, hogy félbe lett hagyva az ő története, s a sorozatra nem jellemző módon a karakter sztorija nem kapott rendes lezárást. A sorozat előrehaladtával pedig szépen lassan egyre több elfeledett karakter visszatért, s most már szinte csak Gendry lóg ki ebből a sorból. Rengeteg megválaszolatlan kérdés van vele kapcsolatban, s minél hosszabb ideig várunk ezek megválaszolására, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy előbb-utóbb vissza kell térnie. Úgy értem, az Isten szerelmére is, mindenki erre vár. Annyi ezzel kapcsolatos mémet kaptam már Twitteren, jó ég... Hogy behódolnak-e ennek a hatalmas rajongói nyomásnak a készítők vagy sem, azt nem tudom. De drukkolok érte, mert imádnám, ha visszatérhetnék a szerepbe!

Abszolút csak egyet érteni tudunk Dempsie-vel, s mi is ujjakat összefonva szorítunk Gendry visszatéréséért. Milyen felemelő lenne őket újra együtt látni mondjuk Arya-val. Vagy milyen feszült szituációt szülne, ha újra összetalálkozna a megtört, száműzött Melisandre-val. Esetleg, ha végül ő ülhetne fel a Vastrónra?

Mindez persze még a jövő zenéje. Nem tudni, hogy a karakterrel számolnak-e még egyáltalán a sorozat készítői. Mi mindenesetre reménykedünk, s amíg várunk a Trónok harca következő évadára, ezekkel és hasonló mókás Gendry mémekkel szórakoztatjuk magunkat!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.