Hirdetés

Trónok harca - Sansa Stark halála

|

A Trónok harca sorozat Sansa-ját alakító Sophie Turner a történet fináléjáról, az általa megformált karakter esetleges haláláról, s a széria utáni karrierjéről beszélt.

Hirdetés

Nyugalom! Mielőtt máglyán feláldoznátok bennünket a Fény Urának, szeretnénk leszögezni, hogy semmi spoilert nem tartalmaz az alábbi cikk! Nem lőttük le a fordulatot, miszerint Sansa Stark meg fog halni a Trónok harca visszalévő 13 epizódjában. Nem! Szó sincs erről, pánikra semmi ok.

Hirdetés

Pusztán annyi történt, hogy a karaktert alakító Sophie Turtner-t mikrofonvégre kapta a Variety, s ő kedvesen válaszolt is a megannyi kérdésre. S mivel a Trónok harca nem a hosszú-életű karaktereiről híres, így természetesen az a kérdés is felmerült, hogy a színésznő milyen sorsot, milyen véget tudna elképzelni az általa megformált Sansa-nak. Erről és a sorozat utáni terveiről is beszélt a fiatal sztár:

Egy hosszú, lassú, egész epizódon átívelő haláltusát tudok elképzelni, amely egyetlen egy hosszú jelenet a halálomról, azaz Sansa haláláról, ahol csak ő van ott egyedül, senki más. Ez lenne a legutolsó évad legutolsó epizódja.

Egyébként mi kicsit mindig is tudtuk, hogy nagyjából csak 7-8 évadon át fog tartani. Ez nagyon szomorú. Nagyon kellemetlen, nyomasztó elképzelni az életemet a Trónok harca nélkül. Nem csak azért, mert olyan ez, mint egy nagy család (egy család, akikkel minden nyarat együtt töltök), hanem mert ez egy biztonsági háló is. Amikor befejezem, nem tudom, valójában mihez fogok kezdeni. Lehet, hogy mély depresszióba fogok süppedni, mert fogalmam se lesz, mit kezdjek magammal. Nagyon furcsa lesz. Úgy érzem, nagyon fog hiányozni az embereknek ez a sorozat

Nos, az biztos. Éppen ezért kavarognak kettős érzelmek a rajongókban. Hiszen alig várjuk, hogy végre jövő nyár legyen és folytatódjon a westeros-i királydráma, ugyanakkor azt is szeretnénk, ha ez minél később valósulna meg, hiszen mindössze már csak 13 epizód van vissza a sorozatból. Mit gondoltok mi lesz Sansa sorsa a történetben? (És Gendry-é?) És véleményetek szerint mi lesz a sorozat által híressé vált színészek sorsa a Trónok harca leköszönése után?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.