Hirdetés

True Blood film betervezve

|

A Whats Playing infóri azt igazolják, hogy a HBO már rajta van ezerrel egy sorozatadaptáción, történetesen a True Blood-ról van szó, és az ő nagy-vászonra kerüléséről.

Hirdetés

A sorozat producere, AlanBall (az Amerikai szépség írója) arra törekszik, hogy eddigi tapasztalatait maximálisan kihasználva elő tudjon rukkolni egy valóban helyén való, ütős vámpír sztorival.

Elmondása alapján a terv az, hogy hamar megvalósuljon a film, inkább előbb, mint utóbb. Jelenleg nincs még meg a szkript, vagy bármi más helyette, se rendező, se producer, és még az se biztos hogy a sorozatban játszó színészeket átviszik, de a tárgyalások már megkezdődtek.

Alan Ball mindenesetre gőzerővel azon van, hogy összejöhessen a projekt, a forgatókönyvet már pofozgatja, mihelyst érkezik újdonság a True Blood film ügyében, jelentkezünk. Maradjatok velünk addig is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.