Hirdetés

Trust -Trailer

|

Nos, mostanság párszor megemlítettem, de akik csak furcsán néztek rám, azoknak most itt a trailer.

Hirdetés

És igen, ez az a nagyon furcsa fiatalokat preferálós-akciósnak tűnő, kissé nehezn leírhatós film. Szóval két szülőről szól, kik azt hitték, hogy életük a legsimábban megy, sosincs probléma, a világ legjobb környékén élnek. Persze, a környék semmit sem számít, ha a veszély több ezer méterről jön. Lányuk, Annie megismerkedik a neten egy sportos, fiatal, számára nagyon vonzónak tűnő fiúval, Charlie-val. Annyira megtetszenek egymásnak, hogy megbeszélnek egy találkát. Persze ahogy a filmekben az lenni szokott, nem sül el minden jól, és Charlie nem az, akinek mutatja magát. És ebbe még érdekesnek tűnő akció, és dráma részek is bele vannak fűzve. Hatásvadász? Kissé. Tetszik a külföldieknek? Nem. Sikervárományos? Ez sem igazán. Akkor miért rakom ki? Nos, elsősorban azért, mert ilyet ebben a formában még nem láttunk túl sokszor. A nyúlfarknyi és lehetletnyi akciórészek pedig azért jól néznek ki. És egyébként is, megemlítettem már párszor, most a kíváncsiak végre megtudhatják mi is ez valójában.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.