Hirdetés

Egy újonc lesz a Tűzgyűrű 2 főszereplője

|

Guillermo Del Toro produceri felügyeletével és a Spartacus - Vér és homok írójának rendezésében jön a Tűzgyűrű folytatása, amely egyúttal egy fiatal színésznő nagy bemutatkozása lesz Hollywoodban.

Hirdetés

Bár Guillermo Del Toro addig ügyeskedett, míg sikerült elérnie, hogy folytatódjon 2013-as, nagy költségvetésű filmje, a Tűzgyűrű, azonban a Legendary Pictures nem őt ültette a rendezői székbe (azért megmaradt producernek), hanem a Daredevil sorozat showrunnerét és a Spartacus - Vér és homok íróját, Steven S. DeKnightot választotta ki a feladatra.

Hirdetés

A Tűzgyűrű 2 sztorija egyelőre nem ismert, egyelőre csak annyi bizonyos, hogy évekkel járunk az utolsó Kaiju eltűnése után. Del Toro tavaly nyáron a Television Critics Association panelnél azt mondta, hogy azok, akik túlélték a korábbi részt, visszatérnek, azonban még senkit sem erősítettek meg közülük hivatalosan, sőt Charlie Hunnam biztosan kimarad.

Az eddigi hírek alapján Scott Eastwood és John Boyega részvétele biztos, utóbbi Idris Elba karakterének fiát alakítja majd. A fiúk mellé persze kell egy női főhős is, ezt a szerepet pedig az újonc Cailee Spaeny tölti be. Spaeny-nek korábban csak két apróbb felbukkanása volt, így a Tűzgyűrű 2 (nem hivatalos magyar cím, angolul Pacific Rim: Maelstrom) remek lehetőség lesz neki arra, hogy Hollywoodban felfigyeljenek rá. 

A filmet várhatóan novemberben kezdik el forgatni Ausztráliában, de Kínában is megfordul majd a stáb. A premier 2018. február 23-án esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.