Hirdetés

Udo Kier is csatlakozik a Nymphomaniac stábjába

|

Udo Kier a legfrissebb értesülések szerint csatlakozni kíván Lars Von Trier újabb botrányfilmjébe, a Nymphomaniac-be, valamint a Variety megerősítette Willem Dafoe jelenlegi pozícióját a stábban.

Hirdetés

A filmet még jelenleg is forgatják a németországi Cologne területén. Trier újabb filmjében olyan neves színészekkel forgat, mint Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Stacy Martin, Connie Nielsen, Christian Slater és Uma Thurman.

A fejezetekre osztást már az Antikrisztusban is láthattuk, ami szintén kiverte a biztosítékot a nézőknél, újabb agymenésére is ez lehet jellemző, bár Trier stílusából adódóan készíti saját szemléletű filmjeit, amire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem egyedi.

Kier gyakori munkatársa Triernek, játszott a rendező szárnypróbálgatásaiban, mint a Médea és az Európa, valamint a nem rég megjelent Melankóliában. Dafoe szintén többször is dolgozott együtt a rendezővel, például az Antikrisztus és a Manderlay filmeken. A rendező csipetnyi visszafogottságát jelzi, hogy a filmet két verzióban is láthatóvá kívánja tenni, egy enyhébb, visszafogottabb, közönségbarátabb verziót készít, a mozik számára, és egy sokkal kifejezőbb, durvább, hardcore verziót a rajongóknak és fesztiváloknak. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.