Hirdetés

Udo Kier is csatlakozik a Nymphomaniac stábjába

|

Udo Kier a legfrissebb értesülések szerint csatlakozni kíván Lars Von Trier újabb botrányfilmjébe, a Nymphomaniac-be, valamint a Variety megerősítette Willem Dafoe jelenlegi pozícióját a stábban.

Hirdetés

A Nymphomaniac egy olyan vad, egyben költői történetet fog elmesélni, ami ismét megbotránkoztatja majd az átlagos közönséget, ahogyan azt Triertől már megszokhattuk. Egy nimfomániás nő erotikus életútját ismerhetjük meg születésétől 50 éves koráig. Egy hideg, téli estén a bájos agglegény Seligman rátalál Joe-ra összeverve egy sikátorban. Segít neki, haza viszi a lakására, és ellátja sebeit. Mindeközben életéről kérdezi a lányt, aki mesélni kezdi kusza, elágazó élettörténetét, 8 fejezeten keresztül, egészen a kezdetektől.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.