Hirdetés

Úgy néz ki, hogy megvalósulhat a Dűne 2.

|

Bár hivatalos megerősítés nem történt, az egyik fejes erőteljesen erre tett utalást.

Hirdetés

Pár napja végre befutott az idei év egyik legjobban várt filmje, Denis Villeneuve legújabb sci-fi eposza, a Dűne, melyről a kezdetektől fogva tudni lehet, hogy egy két részre tervezett adaptáció első része. Csak hogy a folytatás a mai napig nem kapott zöld utat, köszönhetően annak, hogy Frank Herbert klasszikus sci-fijét megfilmesíthetetlennek tartják, és a stúdió sem bízott idáig benne annyira (értsd: nem termel majd elég pénzt), hogy azonnal berendelje belőle a folytatást. Most azonban, hogy az alkotás már Amerikában is bemutatkozott, hamarosan el kell döntenie a film sorsát a stúdiónak. Feltéve, ha már nem döntöttek erről rég.

Hirdetés

Nemrég ugyanis a Deadline-nak adott egy interjút a WarnerMedia Studios and Networks elnöke és vezérigazgatója, Ann Sarnoff, aki nyilatkozatában ugyan továbbra sem erősítette meg, hogy elkészül a 2. rész, de a szavaiból kivéve erre nagyon jó esély mutatkozik. Arra a kérdésre, hogy a Dűne 2. valóban megvalósul-e, Sarnoff így válaszolt:

Lesz-e folytatása a Dűnének? Ha megnézik a filmet, akkor láthatják majd, hogy miként végződik a történet. Ez pedig azt hiszem, nagyjából választ is ad a kérdésre.

Vagyis elképzelhető, hogy a színfalak mögött már zajlanak a folytatás előkészületei, a stúdió pedig csak a megfelelő alkalomra vár a bejelentéssel. Ugyanakkor még most se vegyük készpénznek a dolgot, hiszen a film mozis, főleg amerikai pályafutása még közbeszólhat a dolognak, ha nem nézi meg elég ember, de reméljük végül esélyt adnak a folytatásnak. Szóval aki még nem tette meg, az menjen el rá moziba, nézze meg, legyen részese egy páratlan élménynek, és adjon esélyt a második rész elkészülésének.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.