Hirdetés

Úgy tűnik, hogy elstartolt a Godzilla Kong ellen 2 forgatása

|

A két titán hamarosan újra összecsap.

Hirdetés

Bár a film minősége erősen hagyott némi kellemetlen szájízt maga után, még így is a covid utáni időszak egyik legsikeresebb mozija lett a Godzilla Kong ellen (A 155-200 millió dolláros büdzséből 470 milliót termelt világszerte). Ezért nem meglepő, hogy a Legendary stúdió be is rendelte belőle a folytatást, amelynek forgatása már úgy tűnik, hogy kezdetét is vette.

Hirdetés

A hírt egy ausztrál hírcsatorna, a 7News Brisbane hozta le, akik egy videót is közöltek a hír mellé, mely szerint a szörnyek összecsapása a szigetországban zajlik. Bár hivatalos bejelentés nem történt a stúdió részéről, az ott dolgozók is igazából megerősítették ezt, igaz, egyszer sem mondták ki a film címét.

A történetről és a szereposztásról semmit nem tudunk jelenleg, de annyi biztos, hogy Dan Stevens (Légió, The Guest) feltűnik a filmben, amit ismét Adam Wingard rendez. A premier jelen állás szerint 2024. március 15-én lesz, csak a mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.