Hirdetés

Uip-Duna hírlevél október 18.

|

Az eheti Uip-Duna hírlevélben olvashattok a Csizmás kandúr önálló sorozatáról, Tom Cruise családjáról, Olivia Wilde fontos döntéséről és arról, hogy Matt Damon újra Bourne szeretne lenni.

Hirdetés

Suri Cruise 100 ezer dolláros kunyhót kap

    Nagy divat Amerikában a fa tetejére szerelt kunyhó, ahol a kisgyerekek kedvükre játszhatnak. Tom Cruise ötéves lánya sem marad ki a jóból, de persze nem akármilyen tákolmányt készíttetnek neki a szülei. A 100 ezer dolláros miniatűr villában lesz áram, folyóvíz és finom kárpit, a gyerekbútorokat külön iparművész készíti, azt pedig talán mondani sem kell, hogy biztonsági kamerák pásztázzák majd a fa alatti területet. Cruise-nak és feleségének, Katie Holmesnak mindezzel az a célja, hogy Suri méltó környezetben fogadhassa kis barátait, akár szülinapi babazsúrról, akár közönséges teadélutánról van szó.   
    Persze nem vágja földhöz Cruise-ékat a költséges kunyhó, hiszen a sztár következő filmje az év egyik nagy durranásának ígérkezik. A Mission: Impossible – Fantom protokollban a Cruise által megformált Ethan Hunt élete legnagyobb feladatára vállalkozik: meg kell akadályoznia a világháború kitörését.
    (Mission: Impossible – Ghost Protocol – hazai bemutató. 2011. december 15.)

 


Olivia Wilde: jó volt a Dr. House, de elég volt

      Könnyes búcsút vett Olivia Wilde a Dr. House-tól, ugyanis végleg eldöntötte, hogy a filmezést választja. – Egy ilyen sorozatban rengeteget tanul az ember, másfelől viszont sok megkötéssel jár, és rá kellett jönnöm, hogy a mozit szeretem igazán – indokolja döntését a színésznő. – Nem tudok szétszakadni, és hogy Don Corleonét idézzem, mostanában olyan ajánlatokat kapok Hollywoodból, amelyeket nem tudok visszautasítani.
        A színésznő valóban nem panaszkodhat, a Cowboyok és űrlények után hamarosan újabb filmben láthatjuk őt a mozikban: a Testcsere című merész vígjátékban nem meglepő módon szexi csábítót játszik.
    (The Change-Up – hazai bemutató: 2011. november 24.)



Matt Damon visszavágyik Bourne bőrébe

    Mégsem zárja ki Matt Damon, hogy visszatér Jason Bourne, az egykor amnéziás ügynök szerepében. Persze nem a sorozat negyedik részében, mert a Bourne Legacyt már javában forgatják, és Jeremy Renner alakítja a főhőst. Matt szerint ez azonban nem akadálya annak, hogy a franchise későbbi darabjaiban ismét ő verje át az egész CIA-t. – Soha nem mondtam, hogy végeztem Bourne-nal, csak a körülmények nem voltak megfelelőek – mondja az Oscar-díjas sztár. – Ha Paul Greengrass lesz újra a rendező, megint én játszom Bourne-t!
    Három éve kisebbfajta kavarodás támadt a Bourne Legacy körül, Greengrass ezért döntött úgy, hogy kiszáll belőle. A forgatókönyvíró George Nolfi volt, ő azonban már javában készült első rendezésére, a Sorsügynökségre, ezért Greengrass attól tartott, nem lesz elég energiája a Bourne-sztori kibontására. Damon és Greengrass végül a Zöld zóna elkészítésével vigasztalódott a negyedik Bourne-film helyett, amiből végül Nolfi is kiszállt, és helyette a Gilroy-fivérek, Dan és Tony hozták össze a forgatókönyvet – utóbbi éppen rendezi a filmet.
    (The Bourne Legacy – hazai bemutató: 2012. szeptember)

/Uip-Duna hírelvél/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.