Hirdetés

Uip-Duna hírlevél október 18.

|

Az eheti Uip-Duna hírlevélben olvashattok a Csizmás kandúr önálló sorozatáról, Tom Cruise családjáról, Olivia Wilde fontos döntéséről és arról, hogy Matt Damon újra Bourne szeretne lenni.

Hirdetés

Önálló sorozatot kaphat Csizmás, a kandúr

Igen jó közönségvisszhangot kapott a Csizmás, a kandúr az elővetítéseken, ezért könnyen lehet, hogy ugyanolyan sorozat lesz belőle, mint a Shrekből, amelynek a kardos macsek egyik mellékszereplője volt. A címszereplőt angolul, spanyolul és olaszul megszólaltató Antonio Banderas természetesen nem bánná, ha ez így lenne. – A Csizmás nekem olyan kikapcsolódás, mintha elmennék nyaralni – árulja el a spanyol sztár. – Évente forgatok egy-két roppant súlyos drámát, aztán jön ez a teljesen rám szabott macska, és végre szabadon engedhetem a gyermeki énemet. Nem csodálkoznék, ha a macskás kalandok folytatódnának, mert nagyon gazdag a matéria, és szerintem a közönség ugyanúgy imádja a karaktert, mint én.

További hírekért kattints!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.