Hirdetés

Új arcok viszik tovább a Fear the Walking Dead 4. évadát

|

Az eddigi showrunner helyére egy páros lép, akik a Fear the Walking Dead jövőjéért fognak felelni.

Hirdetés

Míg a filmeknél a rendezőt szokás megjelölni, mint a legfontosabb fogaskereket a gépezetben, és a film pozitívumát és negatívumát is neki tulajdonítani, addig a sorozatok esetében más a helyzet. Ott a showrunner az, aki felügyeli a munkálatokat, és dönti el, milyen irányba haladjon a sorozat.

Hirdetés

A nyáron debütáló harmadik évadért még Dave Erickson volt a felelős, de ő most elbúcsúzik a stábtól, és az Egyszer volt, hol nem volt c. sorozat producerei, Andrew Chambliss és Ian Goldberg fogják átvenni helyét, és gondoskodnak majd arról, hogy a negyedik évad ne okozzon csalódást a rajongóknak, és ezzel a sorozat megújulása is kezdetét veszi.

Chambliss és Goldberg elmondásuk szerint nagyon várják a közös munkát a stábbal:

Rettentően várjuk már, hogy csatlakozzunk Fear the Walking Dead csapatához, hiszen nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy egy ilyen csodálatos csapattal dolgozhatunk együtt az AMC-nél ezen a sorozaton. Szeretjük ezt az univerzumot, és igazán megbecsüljük, hogy esélyt kapunk a közreműködésre.

Szerintetek ráfér a vérfrissítés a Fear the Walking Deadre? Vagy várjuk ki a harmadik évadot, és majd azután döntsük el?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.