Hirdetés

Új Batman: Sötét Lovag bónusztartalmak

|

Sokan panaszkodtak arra, hogy a Sötét Lovag DVD / Blu-Ray kiadásában eléggé hiánycikknek számítottak az extra tartalmak. A DC Comics azonban meghallgatta az imákat, és előrukkolt egy jó kis tervvel!

Hirdetés

Rengetegen szerettek volna vérbeli bónusztartalmakkal, soha nem látott jelenetekkel gazdagabb lenni pénzükért, amely valljuk be, jogosnak tekinthető.

A DC Comics jelenleg 75. évfordulóját ünnepli, és ennek keretében 31 percnyi bónusz tartalommal ellátott kiadást biztosít azok számára, akik megvásárolják Amazon-on (9.99 dollár), vagy iTunes-on keresztül a Sötét Lovag DVD-t.

S hogy miből fog állni az a bizonyos 31 perces bónusz? A DC egy képet is közzé tett a tartalomról, amelyet itt teinthettek meg:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.