Hirdetés

Új címet kapott a Végső Állomás 5

|

A filmek elkeresztelői mintha néha kicsit beszívnának, vagy szórakozásból pörgetnek egyet a szerencsekeréken, és ami kijön, azt megszorozzák a négyzetgyökével. Másképp hogy történhetett ez...

Hirdetés

Főleg, hogy ha kiejted, ki sem jön a film valódi neve. Fivenal-t eredményez, és nem Final-t. Mindegy, szerintük ez mókás, mindenesetre a nálunk egyszerűen és milyen okosan csak Végső Állomás 5-nek nevezett projekt 2011. Augusztus 26-án érkezik, valószínűleg a négyhez hasonlóan 3D-ben.

A hivatalos weboldalt átturkálva egy-két kisebb utalást már találhatunk a sztorira, és az is kiderült, hogy a legelső baleset alkalmával egy híd omlik össze. Remélhetőleg az ötödiket nem szúrják el annyira, mint a négyet, hiszen az első három rész után az már nagyjából csak a 3D-ről, és a kínszenvedésről szólt. Nem a szereplőkéről, a miénkről...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.