Hirdetés

Új forgatókönyvírókat kapott az Ant-Man

|

A Sabrina, a tiniboszorkány rebootjának két írója, Gabriel Ferrari és Andrew Barrer fogják kifényezni az Adam McKay által írt szkriptet a forgatás során.

Hirdetés

Gabriel Ferrari és Andrew Barrer azt a feladatot kapták, hogy vegyenek részt az Ant-Man Atlantai forgatásán az elkövetkező hónapokban, és ott piszkáljanak bele a szkriptbe ahol jónak látják. A két író korábban a Sony Picturesnek dolgozott a Sabrina, a tiniboszorkány rebootján, és a hírek szerint ezen munkájuk győzte meg a Marvelt, hogy bevegyék őket az Ant-Manbe. Ezen kívül 2010-ben a Die in a Gunfight című szkriptjük felkerült a legjobb, meg nem valósított forgatókönyvek listájára.

Pontos forgatási dátum még mindig nincs, de a jelek szerint már nagyon közel lehetünk hozzá. Az Ant-Man 2015 július 17.-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben Paul Rudd, Michael Douglas, Michael Pena, Evangeline Lilly, Patrick Wilson, Corey Stoll és David Dastmalchian.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.