Hirdetés

Egy új G.I. Joe filmet tervez a Paramount Pictures

|

Többek között a Seberg film írói jegyezhetik az új mozifilmet.

Hirdetés

A koronavírus miatt a legtöbb stúdió az év végére tűzte ki legújabb alkotásainak debütálását, már ha éppen nem VOD-re, azaz online felületre fognak megjelenni. Ám vannak olyan rizikósabbnak mondható alkotások is, melyeket legalább egy, de akár két évvel későbbre is eltoltak az elkövetkező hosszú hónapok zsúfoltsága révén (elég csak megnézni, mik fognak megjelenni idén novemberben). Mindezekkel ellentétben a Paramount Pictures és a Hasbro Studios G.I. Joe különálló filmje, a Kígyószem (eredeti címén Snake Eyes: G.I. Joe Origins) továbbra is most októberben fog mozikba (?) kerülni, ezzel kapcsolatban pedig nagyon úgy fest a dolog, hogy a két stúdió már a franchise következő moziját tervezi.

Hirdetés

Habár azt mondták a fejesek, hogy a következő tervben lévő G.I. Joe film készületei nem fognak függni a Kígyószem mozitól, azért nagy rá az esély, hogy ha az megbukik a pénztáraknál, akkor az új cím kaszát kaphat (persze ez még elválik). A The Hollywood Reporter erősítette meg, hogy nemcsak előkészületi fázisban van a G.I. Joe mozi, hanem már a forgatókönyvírói is köztudottak: Joe Schrapnel és Anna Waterhouse, vagyis a Seberg, az Egy háború margójára, valamint a Frankie és Alice íróit szerződtették le. A projektről még csak ennyit árultak el, se a kiszemelt színészekről, se rendezőről, se a történetről vagy éppen a megjelenésről nem beszéltek még.

Ti mit gondoltok, jó ötlet egy új G.I. Joe film vagy már hagyni kellene békén ezt a szériát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.