Hirdetés

Új Indiana Jones filmet dédelget a Disney

|

Bob Iger, a Disney vezérigazgatója jelentette be, hogy miután beindulnak a Star Wars filmek az Indiana Jones-ba is belevágnak.

Hirdetés

A stúdió jelenleg a Star Wars újra indításán munkálkodik, ami a vezérigazgató szerint most a legfőbb feladatuk, éppen ezért csupán akkor térnek rá az 5. Indiana Jones filmre, miután sikeresen beindították a Csillagok háborúja filmeket. Ez akár 2020-ig is elhúzódhat, mikor a címszerepet alakító Harrison Ford már a 78. életévét tölti majd és mint az kiderült, az új Star Wars film sem tett jót az egészségének. Habár a producerek tagadják, hogy lecserélnék az ikonikus színészt, a széria megolkotói, Steven Spielberg és George Lucas eleve azt szerették volna, hogy az Indiana Jones filmek, James Bondhoz hasonlóan, időnként rebootolják önmagukat a főszereplő lecserélésével. Hogy látjuk-e még Harrison Fordot ismét megformálni a karaktert az még a jövő zenéje, de abban szinte biztosak lehetünk, hogy előbb vagy utóbb valaki más fején landol majd Indy kalapja.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.