Hirdetés

Új írópárost kapott az Öngyilkos osztag folytatása

|

Friss arcok vették kezelésbe a DC filmes univerzum egyik legjobban ekézett filmjének a folytatását, hogy összedobjanak egy (legnagyobb reményeink szerint) király történetet a rosszfiúk második kalandjának.

Hirdetés

A vegyes fogadtatású Suicide Squad: Öngyilkos Osztag második részén egyre többen dolgoznak, akik szeretnék újra vászonra vinni a DC univerzum gonoszainak következő történetét. A rendezői székből David Ayer kikerült, - aki azóta a még inkább vegyes megítélésű Netflix filmet, a Brightot rendezte - és Gavin O'Connor került a helyére, akinek a Warrior - A végső menetet és A könyvelőt is köszönhetjük.

Hirdetés

A forgatókönyv terén pedig David Bar Katz és Todd Stashwick párosa váltotta le Adam Cozadot, így már ők ketten dolgoznak Gavin O'Connorral együtt, hogy izgalmas történetet szőjenek az Öngyilkos osztag második részének.

David Bar Katz sorozatepizódokon kívül a most készülő könyvadaptáció, a The Man in the Rockefeller Suit forgatókönyvén is dolgozik, míg Todd Stashwickot leginkább színészi karrierje okán ismerhetjük, a Gotham című sorozatban ő kelti életre a hírhedt alvilági figurát, a Fekete Maszkot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.