Hirdetés

Új képeken a The Monuments Men, az American Hustle és A hobbit

|

Rengeteg kép érkezett George Clooney új filmjéből, a Bale-Adams-Cooper trió együtt sétál az American Hustle fotóján, valamint Taurielt és Legolast is lekapták egy beszélgetés közben.

Hirdetés

A The Monuments Men a II. Világháború legnagyobb műkincs rablásáról szól. A színészgárdát Clooney mellett Matt DamonJohn Goodman és Bob Balaban erősítik. Külföldön idén december 18-án jelenik meg.   Az American Hustle egy brilliáns szélhámos Irving Rosenfeld (Christian Bale) és partnere Sydney Prosser (Amy Adams) történetét meséli el, akik arra kényszerülnek, hogy egy FBI ügynökkel (Bradley Cooperdolgozzanak együtt. Főbb szerepekben még Jeremy Renner és Jennifer Lawrence. Amerikai megjelenés december 25-én. És végül, de nem utolsó sorban, A hobbit: Smaug pusztaságához is érkezett egy újabb kép, fókuszban Tauriel (Evangeline Lilly) és Legolas (Orlando Bloom). Zsákos Bilbó (Martin Freeman), Gandalf (Ian McKellen) és a tizenhárom törp, élükön Tölgypajzsos Thorinnal (Richard Armitagefolytatják útjukat Erebor felé idén december 12-én. A képekért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.