Hirdetés

Új képeken és traileren Ben Stiller, Walter Mitty titkos élete című filmje

|

Ben Stiller idén az 1947-es Walter Mitty titkos élete című film remakején dolgozik rendező és főszereplőként. A készülő alkotáshoz most képek is érkeztek.

Hirdetés

Walter Mitty a LIFE magazinnál korrektoraként dolgozik. A fickó a való életben képtelen kiállni magáért ezért, létrehozza a saját elképzelt világát, ahol a kiegyensúlyozott és magabiztos ellentéte önmagának. Az Empire úgy írta le a Walter Mittyt, hogy "lényegében, tíz film egyben". Egy másik forrás pedig miután már látott anyagokat a filmből, azt mondta, hogy ez Stiller “legérettebb munkája és a részlet amit láttam tele van szívvel, humorral és önkontrollal. Az év végén még a díjazásért is versenybe szállhat.” Ben Stiller filmjét idén december 25-én mutatják be külföldön, magyar premierről még nincs hír. Főbb szerepekben még Kristen Wiig, Adam Scott, Shirley MacLaine, Patton Oswalt, Kathryn Hahn és Sean Penn. A képekért kattints tovább.

UPDATE: Megérkezett az előzetes is.

UPDATE #2: Befutott a magyar szinkronos előzetes! 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.