Hirdetés

Új képen csodálhatjuk meg a Jurassic World: Világuralom ügyeletes „gonosz dinóját”

|

Az Empire-nek hála jelenkori megvilágításban is beköszön a Giganotosaurus pár hónappal a premier előtt.

Hirdetés

Azt már korábban megerősítették, hogy az első két Jurassic World-filmtől eltérően a trilógia záróakkordja, a Világuralom már mentes lesz a hibrid dinóktól, amely fejleményre a paleontológusok mindenképp fellélegezhettek. Miután kikerült az első öt perc a nyáron érkező filmből, az is megerősítésre került, hogy ezúttal még egy Tyrannosaurus Rexnél is hatalmasabb dinó lesz az ügyeletes ellenfele hőseinknek: a Giganotosaurus.

Hirdetés

Az Empire-nek hála most egy szinte egész alakos képet kaptunk erről a késő krétakori óriásról. A beállítás erősen épít a nosztalgiafaktorra is, hiszen régi-új hőseink (Sam Neilltől Chris Prattig bezárólag) egy felborított dzsip mögött bujkálnak a behemót elől, mint ahogy tették azt hasonlóképpen az eredeti Jurassic Parkban is egy esős, esti jelenetben Neillék. Ha jól megnézzük, akkor a "Giga" nemcsak termetében impozáns, hanem még a karja is sokkal vaskosabbnak tűnik egy T-Rexénél.

Azt a prológusnak köszönhetően tudjuk, hogy 65 millió évvel korábban a "Giga" könnyedén végzett a territóriumába bekontárkodó T-Rexszel. Várhatóan a jelenünkben összejön a visszavágó a klónozott egyedek között, a közönség legnagyobb szórakozására.

Nektek hogy tetszik az új ügyeletes "gonosz dinó"?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.