Hirdetés

BRÉKING: Itt a Jurassic World: Világuralom ötperces nyitójelenete!

|

Az élet utat tört magának.

Hirdetés

A Universal már a nyár folyamán megkezdte a koronavírus-járványból adódó csúszások miatt végül jövő év júniusára tolódott Jurassic World: Világuralom promócióját, egy közel ötperces, kizárólag IMAX-ben látható, elsősorban az őslényekre koncentráló anyaggal. Az exkluzív betekintőt a Halálos Iramban 9 IMAX vetítései előtt idehaza is el lehetett csípni, azonban sokak abban reménykedtek, hogy a stúdió a premierhez közeledve az interneten is elérhetővé teszi a nagyrészt a krétakorban játszódó, leginkább egy természetfilmhez hasonlítható nyitójelenetet.

Hirdetés

A sejtéseink szerencsére beigazolódtak, ugyanis a Universal végre online is közzétette az említett anyagot, amit alább ti magatok is megtekinthettek. Ha pedig nem bírtok betelni a dinoszauruszokkal, ne feledjétek, hogy december 3-án folytatódik a Netflixen látható Jurassic World: Krétakori tábor a 4. évaddal, ahol egy rég nem látott közönségkedvenc is ismét tiszteletét teszi majd, a franchise rajongóinak legnagyobb örömére. 

A Világuralom tehát 2022. június 10-én debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.