Hirdetés

Új Mortal Kombat-film a láthatáron?

|

A Warner Brothers vezetője, Lance Sloan elejtett néhány info morzsát a sokak által szeretett Mortal Kombatról és a lehetséges folytatásról!

Hirdetés

Íme, Mr. Sloan becslése szerint a költségvetés 40 és 50 millió dollár között lehet majd. Az első élőszereplős Mortal Kombat film főszereplője Christopher Lambert volt és annak a költségvetése 18 millió dollár volt és világszinten hozott 122 milliót.

Lehetséges Plot: "A film rebootja egy alázatos, szerencsétlen szupermarket dolgozó életét követi,  aki rájön, hogy nagy hatalma van és el kell döntenie,hogy a jó vagy a rossz oldalra álljon. Bár, a rossz oldal segített neki felfedezni az igazi potenciálját és hogy ki is ő valójában."

Örülünk? Várjuk a filmet?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.