Hirdetés

Eldőlt: az Új mutánsok látható lesz a mozikban

|

A Disney egyik fejese megerősítette a film kérdéses megjelenését.

Hirdetés

Nemrég még arról írtunk, hogy maga Maisie Williams, az Új mutánsok egyik szereplője se tudja, hogy mikor fog megjelenni a film és főleg azt nem, hogy hogyan, most a Fox felvásárlása után a Disney fejese, Alan Horn nyilatkozott erről a kérdőjelről. 

 

Hirdetés

Horn az idei CinemaCon rendezvény keretein belül mondta el, hogy a régóta kérdéses téma, ami felmerült az Új mutánsokkal kapcsolatban, vagyis hogy a streaming szolgáltatókhoz kerül-e egyből vagy láthatjuk-e majd mozikban is véglegesen eldőlt: a film mozikba fog kerülni.

A film rajongói már csak emiatt is örülhetnek a Disney-Fox üzletnek, végre egy kézzelfogható információ arról a filmről, amire igencsak rájárt a rúd. A folyamatos premiertologatás után pedig (elvileg) augusztus elsején nálunk is látható lesz az Anya Taylor-Joy, Maisie Williams és Charlie Heaton nevével fémjelzett Új mutánsok. Már csak az a kérdés lóg a levegőben, hogy tényleg megéri-e várni rá…

Ti moziban fogjátok nézni az Új mutánsokat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.