Hirdetés

Új mutánsok - Maisie Williams sem tudja, mi van a filmmel

|

A színésznő kicsit sem örül a film körül kialakult helyzetnek.

Hirdetés

Elég hányattatott sorsa van a Fox a Disney-vel való összeolvadás előtt készített utolsó két X-Men filmjének, hiszen a Sötét Főnix bemutatója először 2018. novemberéről vándorolt át idén februárra, hogy aztán később mégtovább tolják a premiert egészen június 6-ig. Még ennél is rosszabbul járt az Új mutánsok, ami eredetileg 2018. áprilisában érkezett volna a mozikba, azonban először 2019. február 22-re került át, majd aztán ismét elcsúsztatták egészen augusztus 2-ig, vagyis a horrorisztikus mutánssztori több mint egy évvel később jön a tervezettnél. Ha egyáltalán bemutatják.

Hirdetés

Ugyanis a mai napig nem biztos, hogy a film valóban megérkezik a filmszínházakba. Még maguk a színészek sincsenek tisztában a projekt részleteivel, legalábbis erre utal a film egyik főszereplőjének, a Trónok harcából ismert Maisie Williams-nek az interjúja, aki elárulta, hogy fogalma sincs, mi van a filmmel:

Halvány lila gőzünk sincs, hogy mikor tervezik bemutatni a filmet. De tényleg. Ugyan van egy bejegyzett dátumunk, de annyiszor változott az már, hogy nem venném készpénznek. Egyszer rákérdeztem Charlie-nál is (Charlie Heaton), hogy tudja-e, hogy mi a szar van a filmünkkel, de ő sem tudott erre válaszolni. Csak bízni tudunk abban, hogy valóban látható lesz a film a mozikban.

Hogy mi lesz ennek az egésznek a vége nem tudjuk, de azért bízunk benne, hogy valamilyen úton módon megkapjuk majd a filmet. Csak ne legyen belőle új Fantasztikus Négyes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.