Hirdetés

Új poszteren feszít az Igazság Ligája

|

Egyedül nem mentheted meg ezt a világot!

Hirdetés

Talán a film eddigi legjobb poszterével rukkolt most elő a Warner Bros., ami mellett egy bannert is kapott az Igazság Ligája, ami hasonlóan menő és azt sugallja, hogy igyekszenek minél inkább Gal Gadot Wonder Womenjét megtenni központi karakternek.

Hirdetés

A DC szuperhőseinek összehívása már nagyon közel van, ugyanis november 16-án kerül bemutatásra a film. Főbb szerepekben lesz látható  Ben Affleck, mint Batman; Henry Cavill, mint Superman; Gal Gadot, mint Wonder Woman; Jason Momoa, mint Aquaman; Ezra Miller, mint Flash; Ray Fisher, mint Cyborg; Willem Dafoe, mint Nuidis Vulko; Jesse Eisenberg, mint Lex Luthor; Jeremy Irons, mint Alfred Pennyworth; Diane Lane, mint Martha Kent; Connie Nielsen, mint Hippolyta királynő; Billy Crudup, mint Henry Allen; Amber Heard, mint Mera; J.K. Simmons, mint Gordon felügyelő és Amy Adams, mint Lois Lane.

A filmet Zack Snyder rendezte, akitől Joss Whedon vette át a stafétát az utómunka során. A forgatókönyv Snyder, Whedon és Chris Terrio műve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.