Hirdetés

Új Predator film készül, már a rendezőt is megtalálták

|

Shane Black után újabb rendező próbálkozik meg a Ragadozóval.

Hirdetés

Legutoljára 2018-ban bővült a Predator franchise Shane Black rendezésében. A Predator - A ragadozó kritikámban leírtam, hogy én közel sem láttam olyan elbaltázottnak az alkotást, mint a kritikák többsége, mindazonáltal a rajongók többsége nem volt elégedett, így az immáron a Disney fennhatósága alá került szériának muszáj lesz új hangot megütnie, új módon próbálkoznia. Merthogy a kezét nem fogják elengedni a pénztár csilingelése miatt, az egészen bizonyos.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a 20th Century Studios már meg is találta a megfelelő embert a következő Predator mozi élére, aki nem más, mint a Cloverfield Lane 10-et jegyző Dan Trachtenberg. A forgatókönyvet Patrick Aison (Wayward Pines, Kingdom, Jack Ryan) fogja írni, noha egyelőre hét lakat alatt őrzik az eltervezett sztorit, így egyelőre azt sem tudni, hogy a 2018-as film folytatását kapjuk-e meg vagy az új film teljesen új lappal indul, de a nem hivatalos források alapján előbbi lehet a helyzet. A projektet producerként támogatja John Davis is, aki az 1987-es első rész óta a fedélzeten van. 

Ti örültök a hírnek vagy inkább már békén hagynátok a Predator franchise-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.