Hirdetés

Új rendezővel tér vissza A halhatatlan gárda 2

|

Megvan, hogy ki veszi át Gina Prince-Bythewoodtól a direktori feladatokat.

Hirdetés

Folytatás érkezik a tavalyi Netflix-Skydance tucatakcióhoz, A halhatatlan gárdához, aminek a rendezői székében ezúttal nem Gina Prince-Bythewood, hanem Victoria Mahoney fog ülni. A Deadline értesülései szerint azonban a színészgárda színe-java visszatér Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo és Chiwetel Ejiofor személyében. 

Hirdetés

Bythewood, aki egyéb munkái, például a Viola Davis nevével fémjelzett The Woman King miatt nem vállalta a folytatás levezénylését, a következőt nyilatkozta: 

Nagyon szeretem A halhatatlan gárdát, és örülök, hogy ilyen történettel és karakterekkel ajándékozhattam meg a világot. Izgalmas volt felforgatni a műfajt. Úgy döntöttem, hogy nem én fogom rendezni a folytatást, viszont producerként továbbra is kiveszem a részem a munkából. A barátnőmnél, Vic Mahoneynál jó kezekben lesz a franchise. 

Mahoneynak egyelőre még hiányzik az igazi áttörés, de a Star Wars: Skywalker koránál már dolgozott second unit directorként, szintén beszélt a felkérésről: 

Csodálom azt a hozzáértést és tehetséget, aminek köszönhetően megvalósult A halhatatlan gárda. Legalább százszor megnéztem, és rendkívül izgatott vagyok, hogy ilyen menő karakterekkel forgathatok. Alig várom, hogy az akciófilmek rajongóinak kedvében járhassak. 

Greg Rucka, David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger jegyzik majd a forgatókönyvet, akik az (executive) produceri feladatokat is ellátják az első rész rendezője, Bythewood, Theron, A. J. Dix és Mark Evans mellett. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.