Hirdetés

Új Star Wars fanteória - Rey és Palpatine rokonok?

|

Egy Youtube videó összeszedte a hasonlóságokat a két karakter között, és meglepő konklúziót vont le belőle.

Hirdetés

Igen, ismét felütötte a fejét egy újabb spekuláció arról, hogy ki kinek a kije az egyre bővülő Star Wars univerzumban. A legfrissebb teória most Reyt és Palpatine-t vette célba, és azt állítja, hogy rokonságban állhatnak egymással. Figyelem, aki még nem látta az Ébredő Erőt, az ne olvassa tovább, mert SPOILERT tartalmaz.

Hirdetés

Az ominózus fanteória Vincent Vendetta Youtube csatornájáról származik, aki beszélt a két karakter kapcsolatáról. Itt kiemelte, hogy milyen pontokon lát egyezést a figurákban. A legfőbb érvében Rey harcstílusát hasonlítja a Sith nagyúréhoz, ami szerinte majdhogynem pontosan megegyezik. Ha megnézzük az összehasonlítást, ebben tényleg nincs kivetnivaló.

Amikor Kylo és Rey vívnak, a lány legelső mozdulata egy rögtön egy egyenes döfés. Pont olyan, mint amit Palpatine-tól láthattunk A Sith-ek bosszúja részben, és eddig csak ők ketten használták ezt a vívómozdulatot a szériában.

De nem csak ez volt az egyetlen hasonlóság. A feltöltő szerint Reynek többször volt düh a szemében a film folyamán, például amikor egy rohamosztagost lelőtt az erdőben, vagy az elején a sivatagjelenetnél is. Ekkor az arcmimikája kifejezetten gonosszá vált, amit a jediktől nem igazán tapasztaltunk eddig. Ezt legjobban azok a jelenetek szemléltetik, amikor egy légtérben van Kylo Rennel. Ebben is a legjobb példa: Amikor Ren vallatja őt, a lány dühösen szemére veti a legnagyobb félelmeit. De van más is: A végén, mikor harcolnak, Reynek lett volna lehetősége megölni a fiút, miután a párbaj során földre teremtette, és a forgatókönyv szerint a Sötét Oldal majdnem meg is kísértette. (Szabadfordítás a forgatókönyvből):

És megölhetné - most rögtön, EGYETLEN ALJAS KARDCSAPÁSSAL. De megáll. Mert rájön, hogy egy sziklánál is hatalmasabb dolog szélén áll, a Sötét Oldal szélén.

De persze ott a rajongók két rokonjelöltje, Luke és Han Solo, akiket igazán nehéz lehetne Palpatine személyéhez kapcsolni, mint hozzátartozót. De sebaj, a videóban ezt is próbálja megkerülni Vendetta. Persze ez megint csak spekuláció, a válaszra, azaz a VIII. Epizódra pedig még egy évet kell várni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.