Hirdetés

Új szinopszis és karakter részletek az Ant-Manből

|

A Marvel Stúdió új információkkal szolgált a Bosszúállók: Ultron kora után érkező Ant-Manről.

Hirdetés

“A Marvel Filmes Univerzum következő állomása a Bosszúállók egyik alapító tagját hozza el a nagyképernyőre, valakit akit most láthatunk legelőször, Ant-Mant. Felruházva a mérete csökkentésével és az ereje növelésének képességével, Scott Lang mester tolvajnak fel kell élesztenie önmagában a hőst, hogy segíthessen mentorán, Dr. Hank Pym-en és megőrizzék az Ant-Man ruha titkát, ezzel meggátolva egy egészen új veszélyforrást. Pymnek és Langnek szinte leküzdhetetlennek látszó akadályok között kell végre hajtania egy rablást amivel megmenthetik a világot.”

Peyton Reed filmje 2015 július 15.-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll és Michael Douglas.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.