Hirdetés

Új TIE Fighter-t kap Kylo Ren a Star Wars 8-ban

|

Az új trilógia gazfickója zsír új járgánnyal szelheti a kozmoszt.

Hirdetés

A Star Wars VIII első előzetesének megérkeztéig, ami vélhetően néhány hónapon belül esedékes, csupán spekulálni tudunk a film fontosabb történetelemeiről. Az alkotásról néhány szóban már beszélt Rian Johnson rendező, akinek szavát készpénznek vehetjük, a következőkben leírt információk viszont erősen pletykaként kezelendők.

Hirdetés

A legfrisseb hírek szerint Kylo Ren (Adam Driver) egy új TIE Fighter-t fog kapni a filmben, ami hasonlítani fog ahhoz, amivel a nagyapja, Darth Vader is furikázott. A pletyka forrása a Making Star Wars, akik azt állítják, hogy a hajó a "First Order TIE Advanced" nevet viseli. Dizájnjában a 2015. júliusában kiszivárgott koncepciós képek egyik hajójához, a "TIE Starfighter"-hez hasonlítják.

Néhány hónappal ezelőtt érkezett egy ugyancsak Kylo Ren-t érintő pletyka, amelyben arról számoltak be, hogy a Sith-tanonc köpenyt fog viselni a folytatásban, ezzel méginkább hódolva Darth Vader emlékének. Nem lenne meglepő, ha az ilyen összecsengésekkel fejeznék ki, hogy milyen mértékben bálványozza Ben Solo a halott nagyapját.

Kíváncsian várjuk, hogy miben fog még hasonlítani Kylo Ren a filmtörténelem egyik legikonikusabb gonosztevőjéhez. A Star Wars VIII 2017. december 15-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.