Hirdetés

Új uniformisban tündökölhetnek a Jedik a The Acolyte előzménysorozatban

|

Minden tekintetben el akar távolodni a széria a filmek időszakától.

Hirdetés

Néhány napja erősítették meg a Lucasfilmnél, hogy a The Acolyte című Star Wars-sorozat 100 évvel fog a Baljós árnyak eseményei előtt játszódni. A Lucasfilm az elmúlt évek filmes fiaskói után egyelőre inkább sorozat fronton próbál meg terjeszkedni, és míg a mostaniak többsége a filmekkel egyidőben játszódik, addig a The Acolyte az első merészebb lépés a teljes továbblépés irányába a stúdió részéről.

Hirdetés

A Leslye Headland által írt és felügyelt projekt azonban nemcsak időben, hanem stílusban is el akarja különíteni magát a jól ismert környezettől. Legalábbis Headland friss, Vanity Fairnek adott nyilatkozata erre enged következtetni.

"A Jedi uniformisok arany és fehér színűek, és úgy néznek ki, mintha sosem tudnának bepiszkolódni. Mintha sosem hordanák őket kint. Az ötlet azon alapszik, hogy azért lehetnek ilyen egyenruhák, mert annyira ritkán keverednek harcba."

Egyszóval a jól ismert barna köpenyeknek egyelőre búcsút inthetünk. Ami ennél is érdekesebb, az a magyarázat, miszerint ritkán harcolnak a Jedik a Köztársaság Fénykorában, amikor játszódni fog a The Acolyte. Igencsak pimasz húzás lenne a készítők részéről, hogyha csak díszletelemek maradnának a Jedik az új szériában, mivel a béke fénykorát éli a messzi-messzi galaxis. Mindenesetre annyi most már biztos, hogy a Jedik teljesen új külsőben fognak felbukkanni az előzménysorozatban.

Ti nézni fogjátok a The Acolyte-ot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.