Hirdetés

Újabb élőszereplős promót kapott a Rick és Morty

|

Az Adult Swim ezúttal az ikonikus Pickle Rick epizódot idézte meg Christopher Lloyddal és Jaeden Martell-lel.

Hirdetés

Alig tértünk magunkhoz, amikor a napokban megjelent egy 15 másodperces élőszereplős snitt a Rick és Morty közelgő ötödik évad fináléja kapcsán, és az Adult Swim újabb bombát dobott le. Már az első videó után is azon tanakodtunk, hogy ez vajon egyszeri alkalom volt-e, vagy kapunk-e még hasonló videókat, vagy akár egy teljes epizódot a jövőben. Nos az első kérdéskör gyorsan megválaszolásra került, ugyanis még vasárnap megosztásra került egy új, 12 másodperces videó, amit alább megtekinthettek.

A Morty bőrébe bújó Jaeden Martell egy savanyú uborkát von kérdőre, amiről naivan azt hiszi, hogy az nem más, mint a nagyapja, Rick. A Christopher Lloyd által alakított őrült zseni azonban hirtelen felkapja az uborkát, beleharap, majd azonnal ki is köpi az uborkadarabot. Morty szabadkozik, miszerint azt hitte, hogy Rick ismét uborkalétbe menekült, mire a nagypapa csak annyit felel, hogy: "Te viccelsz?! Soha többé!", amivel lényegében le is zárja a diskurzust az értetlen unokájával.

Hirdetés

Ahogy az első videó után, úgy most sem tudunk semmit az élőszereplős szereposztás távlati terveivel. Minden azon múlik, hogy a rajongók milyen fogadtatásban részesítik ezeket a videókat, úgyhogy ha nektek is tetszenek ezek a megvalósítások, ne feledkezzetek meg a lájkolásról a Twitter posztoknál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.