Hirdetés

Újabb fontos szereplő távozik A holnap legendáiból

|

Habár a kezdetektől folyamatosan változik a csapatfelállás, lassan tényleg lemorzsolódik az eredeti szereplőgárda.

Hirdetés

Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz A holnap legendái S05-re vonatkozóan!

Miután a Ray Palmer/Atom és Nora Darhk karaktereit megformáló Brandon Routh és Courtney Ford egyaránt búcsút intettek a The CW időutazós sorozatának az elmúlt hónapokban, a kedden adásba került évadzáróban újabb állandó szereplő hagyta el a Waverider fedélzetét, aki a második évadtól töretlenül erősítette a szedett-vedett társaságot.

Hirdetés

Az ötödik évados fináléban Maisie Richardson-Sellers karaktere, Charlie elbúcsúzott a Legendáktól, miután úgy döntött, hogy a hetvenes évek Londonában maradva a saját életét szeretné élni. Az ilyen természetesen nem zárja ki a későbbi visszatérést ebben a sorozatban, a színésznő ugyanis eleve két különböző karaktert játszott az évek során: Amaya Jiwe, más néven Vixen szerepében az Amerikai Igazság Szövetség tagjaként a második felvonásban mutatkozott be, majd a negyedik évadtól az alakváltó Charlie-ként követhettük nyomon.

Phil Klemmer társ-showrunner azonban a TVLine számára megerősítette, hogy Richardson-Sellers ezzel kiszállt A holnap legendáiból:

Már legalább egy éve készültünk erre. Tisztában voltunk vele, hogy Maisie filmkészítőként is szeretne bizonyítani, ami lehetővé tette számunkra, hogy reményeink szerint kielégítő lezárást írhassunk neki. A számomra oly keserédes finálé mondhatni róla szólt. Ami mindenképp örömteli, hogy nálunk mindig nyitva áll az ajtó a visszatérésre.

A sorozat hatodik évada valamikor 2021 tavaszán veheti kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.