Hirdetés

Újabb infó látott napvilágot a District 10-ről

|

A történetről mesélt egy keveset a készítő, Neill Blomkamp.

Hirdetés

Néhány felemás fogadtatású kitérő (Elysium - Zárt világ, Chappie) és elkaszált projekt (Alien 5, Robotzsaru) után úgy tűnik, hogy Neill Blomkamp tényleg visszatér ahhoz a történethez, ami híressé tette a nevét, és megalapozta a karrierjét: a District 9 folytatásához. Még februárban derült ki, hogy már készül a District 10 forgatókönyve, amelyről most új információ látott napvilágot.

Hirdetés

A dél-afrikai rendező az amerikai IGN-nel készített a napokban egy interjút, amelyben többek között szó volt a régóta várt folytatásról is. Ebben árulta el Blomkamp, hogy a film története az amerikai történelmen fog alapulni, és ahelyett, hogy Dél-Afrikában folytatná a cselekményt, az új rész már Amerikában játszódhat. Végezetül hozzátette:

A forgatókönyv még nem készült el, de jelenleg is dolgozunk rajta. Eddig jól néz ki. Már egy ideje terveztük, hogy elkészítjük a filmet, de addig nem akartunk belevágni, amíg ki nem találunk egy jó okot, egy tökéletes történetet a folytatásra. Csak úgy nem akartuk megcsinálni. Ezért telt el több mint 10 év az első film óta.

Ti mit gondoltok, szükség van a Dictrict 9 folytatására?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.