Hirdetés

Újabb játékadaptációval hozták szóba Henry Cavillt

|

Pedig a színész csak megválaszolta, hogy mely játék adaptációját tudná elképzelni a Netflixen.

Hirdetés

Ha nem is feltétlenül mindenki, de egy ember nagyon élvezi a számítógépes játékok adaptálását: ez Henry Cavill, aki a The Witcher/Vaják sorozatban Geraltként ontja a szörnyek vérét, amit még jó pár évadon keresztül fog folytatni. A színész mostanában nem szalasztja el a lehetőséget, hogy minden pletykába belekapaszkodjon, felfűtve ezzel a rajongói vágyakat, hiszen a Mass Effect sorozattal, és a Warhammerrel is szemezett mostanában.

Hirdetés

A legújabb projekt a sorban a Rockstar western-üdvöskéje, a Red Dead Redemption 2. Cavillnek Madridban, a The Witcher premierjén szegezték a kérdést, hogy szerinte melyik játék mutatna jól a Netflixen, amire a következőt válaszolta:

"Ez egy trükkös kérdés, hiszen egy szellemi tulajdont és egy különálló céget próbálsz meg összeboronálni, viszont rengeteg játék van (ami a Netflixen landolhatna). Igazából nemrég kezdtem el játszani a Red Dead Redemption 2-vel - tudom, kissé megkéstem ezzel - de nagyon élvezem. Szerintem valami hasonlót nagyon élvezetes lehetne filmmé varázsolni."

Cavill persze valószínűleg maga is tisztában van, mire megy ki a játék a hasonszőrű kérdéseknél, és rá is játszik ezek megválaszolására, ami hisztérikus rohamokat válthat ki a rajongóknál. Most el is tekintenénk attól, hogy a fanok újabb vágyálmáról mondjunk véleményt, inkább Cavill választását boncolgatnánk tovább.

Az tény, hogy a western egy újabb kis reneszánszát láthatjuk a kisképernyőn (Yellowstone, Westworld), és a nagyjátékfilmek piacán is, úgyhogy egy Red Dead Redemption 2 adaptációhoz pont ideálisak lennének a körülmények. Mindenesetre az már kérdéses, hogy Cavill filmes adaptációja, vagy inkább egy sorozatos koncepció illene jobban ehhez a több tízórányi játékidővel bíró monstrumhoz. Ti szerintetek érdemes lenne egyáltalán feldolgozni a játékot, vagy az már önmagában is megállja a helyét filmélményként is?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.