Hirdetés

Henry Cavill még nagyon hosszú ideig kész eljátszani Geraltot

|

Jó sok évadnyi Vaják elé nézünk még, ha nem lankad a széria népszerűsége, amit csöppet sem bán a főszerepet alakító Henry Cavill. Egy feltétele azonban mégis van ahhoz, hogy a végsőkig kitartson.

Hirdetés

A Netflix egyelőre minden támogatást megad a Vaják széria bővítésére. Idén decemberben érkezik a régóta várt 2. évad, amit már egészen biztosan követni fog a harmadik felvonás is. Ezen felül további spin-off projektek vannak mozgásban, mind élőszereplős, mind pedig animációs fronton. Ami a fő sorozatot illeti, ami a lengyel szerző, Andrzej Sapkowski regényfolyamát dolgozza fel, az előzetes tervek szerint hét évadosra nyúlhat el a történet. Mindezt Lauren S. Hissrich showrunner vizionálta, akinek a jelek szerint attól sem kell tartania, hogy menet közben dobbantana a címszereplő.

Hirdetés

Henry Cavill részben szerepvállalásainak, részben pedig pusztán személyének köszönhetően ("One of us! One of us!") a geek kultúra egyik legkedveltebb alakjává nőtte ki magát az elmúlt években. Egy percig sem titkolta, hogy mennyire odáig volt a The Witcher játékokért, amik arra inspirálták, hogy bejelentkezzen Geralt szerepére. Végül be is bizonyosodott, hogy jó választás volt, hiszen remekül azonosult a marcona szörnyvadásszal és pár epizód elteltével már valóban nem Henry Cavillt, hanem magát Geraltot láttuk magunk előtt a képernyőn. Éppen ezért nem szeretnénk, ha a színész idő előtt távozna a sorozat éléről, de folyamatosan hallani pletykákat új Superman filmről, valamint James Bonddal is rendre szóba hozzák Cavillt. Mi ugyan nem bánjuk, ha útközben ezek is megvalósulnak, annak fényében különösen nem, hogy most a színész is megerősítette, készen áll akár hét évadon keresztül is eljátszani a karaktert. Egy feltétele azért mégiscsak akadt Cavillnak, "a történeteket továbbra is úgy kell elmesélnünk, hogy közben tiszteletben tartsuk Sapkowski műveit."

Hogy ennek megvalósulását elősegítse, Cavill a második évad folyamán már a kreatív oldalon is igyekezett beleszólni a történetmesélésbe annak érdekében, hogy kicsit feltörjék Geralt zárkózott karakterét. Erről már Hisscrich beszélt a The Hollywood Reporternek.

"A legtöbb ötlet, amit küldött nekem az Geralt dialógusaira vonatkozott. Elsősorban, hogy beszélhetne-e többet? Az első évadban mindenki imádta és jókat mulatott Geralt morcosságán. Viszont Henry azt mondta, hogy a könyvekben sok időt töltünk Geralt fejében. Hogyan tudnánk ezt átvinni a sorozatba? Eközben én arra a történetszálra koncentráltam, amely során Geraltból apafigura válik Ciri számára. Így ez a két dolog csodálatosan összefutott. Megnyílik Ciri előtt, hogy ezzel nyerje el a lány bizalmát, közben elárulja a gondolatait és érzéseit."

December 17-től végre mi is láthatjuk, hogy milyen az, amikor Geralt kevesebbet "hümmög" és többet lelkizik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.