Hirdetés

Újabb képeken csodálhatjuk meg Dwayne Johnsont, mint Black Adam

|

Hamarosan megváltoznak az erőviszonyok a DC Filmes Univerzumában.

Hirdetés

Amíg arra várunk, hogy megkapjuk az első teljes értékű előzetest a Dwayne 'The Rock' Johnson fémjelezte Black Adamhez, addig a Warner igyekszik valamivel csillapítani a rajongók várakozásait. Most például három hivatalos fotó érkezett a régóta készülő antihős-moziról a TotalFilm-nek köszönhetően, amelyen közelebbről is megtekinthetjük, ahogyan a színész magára ölti az ikonikus fekete jelmezt. 

Hirdetés

A képek azon jelenetbe engednek bővebb bepillantást, amelyet a karakter első mozgóképes anyagában is láthattunk. A film 2022. július 29-án érkezik a mozikba Jaume Collet-Serra (Dzsungeltúra) rendezésében, további szerepben pedig feltűnik még Pierce Brosnan (Doctor Fate), Noah Centineo (Atom Smasher), Quintessa Swindell (Cyclone), Aldis Hodge (Hawkman), Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Mo Amer, és Uli Latukefu.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.