Hirdetés

Végre mozgásban láthatjuk Black Adamet!

|

Megkaptuk az első bepillantást Dwayne Johnson antihős-mozijába.

Hirdetés

Ma este zajlik a DC FanDome nevezetű esemény, amely a Warner/DC jövőbeni mindennemű terveiről esik szó különböző bejelentések, exkluzív tartalmak, videók és bepillantások formájában. És nem is akármivel indította a stúdió a sort, mint a Dwayne 'The Rock' Johnson fémjelezte Black Adam mozifilmmel, amelyhez végre megérkezett az első mozgóképes anyag.

Hirdetés

A több mint négy perces videóban először is szó esik a karakter eredetéről, majd bemutatkoznak a film fontosabb karakterei, az Amerikai Igazság Szövetsége nevű csapat tagjai (Justice Society of America), úgy mint Sólyomember, Cyclone, Atom Smasher és Doctor Fate, hogy aztán a végén maga Dwayne Johnson is tiszteletét tegye, és az aktuális rövid filmrészlet előtt elmondja, hogy miért is született erre a szerepre.

Az alkotás eredetileg idén decemberben debütált volna, a koronavírus miatt azonban a Warner tavaly októberben bejelentette, hogy határozatlan időre leveszik a filmet a naptárukból, hogy aztán idén végre bejelentsék a hivatalos mozis premierdátumot, ami 2022. július 29-e.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.