Hirdetés

Újabb őrült jelenet forgott le a következő Mission: Impossible-filmhez

|

Ebben ezúttal egy gőzmozdony volt a főszereplő.

Hirdetés

Továbbra sem tudunk sok mindent Ethan Hunt és csapatának következő lehetetlen kalandjáról, annyi azonban biztos, hogy folytatva a hagyományt ismét része lesz a történetnek egy hajmeresztő akciójelenet, hiszen nincs Mission: Impossible film életveszély nélkül. Ehhez pedig most Tom Cruise-ék nem használtak mást, mint egy életnagyságú gőzmozdonyt, ami egy szakadék alján végezte.

Hirdetés

Az ominózus jelenetet az angliai Derbyshire közelében vették fel, ahol néhány éppen arra járó bámészkodó páholyból nézhette és filmezhette végig, amint a vonat nagy sebességgel belehajt a szakadékba.

Köszönhetően a koronavírus okozta hónapos leállásoknak és a forgatások elhalasztásának, a Mission: Impossible 7. része idén június helyett csak 2022. május 27-én, míg a nyolcadik rész 2022 augusztus helyett csak 2023. július 7-én érkezik a mozikba Tom Cruise főszereplésével, aki mellett visszatér Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby és Henry Czerny, míg új szereplőként feltűnik Hayley Atwell, Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Bosszúállók: Végtelen háború) és Esai Morales (Titánok), aki Nicholas Houltot váltotta a főgonosz pozíciójában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.