Hirdetés

Újabb őrülten látványos előzetest kapott a King's Man: A kezdetek

|

Kisebb történelemlecke, egyenesen a titkosszolgálat múltjából.

Hirdetés

Megannyi halasztás után nem sokkal karácsony előtt végre bemutatkozik a mozikban a King's Man: A kezdetek, amihez nemrégiben egy vadonatúj előzetes érkezett, hogy emlékeztessen minket arra, hogy az idei ünnepek alatt bizony a King's Man titkosszolgálat eredetét bemutató mozira is érdemes lesz jegyet váltanunk (és ez még csak a kezdet, több film és televíziós sorozat is készülhet). 

Hirdetés

Matthew Vaughn harmadik King's Man kalandja ezúttal egészen az első világháború vészterhes időszakába fog elkalauzolni minket, ahol Ralph Fiennes és Harris Dickinson párosa minden ügyességüket, na meg kütyüjüket bevetik majd annak érdekében, hogy valamiképp megakadályozzák a Rhys Ifans által alakított, kissé őrült Raszputyint és nem kevésbé őrült szövetségeseit. 



 A King's Man: A kezdetek december 23-tól lesz látható a hazai mozikban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.